Noen kredittkort med bonus

Noen kredittkort med bonus

Er det noe som det finnes mye av, så er det kredittkort med ulike rabatter, bonuser eller cashback.
Så spørsmålet er nok mer, hvilken type rabatt ønsker du. Har mest behov for en høy rabatt på drivstoff, da bør du se etter dette i omtalene av kredittkortene. Ønsker du bonuspoeng til flyselskapene, da er det et annet kredittkort som er best. Er det shopping som er interessant, er det et helt tredje kort som er det beste. Nedenfor har vi beskrevet noen kort, som tilbyr brukerne gode bonuser. Sjekk nøye hva kortene har av betingelser, ofte er det slik at om et kredittkort har en god bonusordning, er de dyre på noe annet. Det perfekte kredittkortet finnes ikke, enda! Men, vi nærmer oss og det finnes mange bra kort på markedet.

Ikano Visa

Fordelen med Ikano sitt Visa kort, er rabattene. Her får du tilgang til en rabattkalender, med ulike rabatter for hver måned. Denne rabatten kan variere, men er typisk på mellom 3 og 10%. Rabatten er knyttet om mot en bransje og du kan handle i alle butikker innen denne bransjen og likevel få rabatten. En måned kan dette være sportsutstyr og en annen måned ting til bilen. Det kan også være flyreiser eller sko og klær. Men du får som nevnt rabatten uansett om du handler på nettet eller i en butikk på kjøpesenteret. Det neste kravet er at du betaler med ditt Ikano Visakort.

 

Komplett Mastercard

kredittkort-komplett-bank-mastercard

Nettbutikken til Komplett, har også fått sitt eget kredittkort. Kortet er et Mastercard og kan brukes over hele verden, på alle 30 millioner brukersteder, akkurat som andre kredittkort. Du får primært rabatt hos Komplett.no og Blush.no. Når du kjøper varer i disse to nettbutikkene, får du 3% bonus.
Du får også 2% bonus på alle varer du handler i nettbutikker, eneste krav, er at de må være registrert som e-handelsvirksomhet hos Mastercard. Du sparer opp bonusen hver måned og kan ta den ut i kontanter. Eller du kan benytte den i nettbutikkene til Komplett.no og Blush.no. Bruker du bonusen i nettbutikkene, vil denne bli doblet og det vil gi deg en pen rabatt på den varen du skal kjøpe.

 

Bank Norwegian Visa

banner_18836Om du ønsker deg gratis eller billige flybilletter, lønner det seg å se på et Visa kort fra Norwegian. Med dette kortet kan du spare opp CashPoints. Disse CashPoints kan brukes når du skal reise med Norwegian. Du kan bytte dine poeng mot flybilletter eller du kan delbetale flybilletter med dem. En kan opptjene poeng på flere måter. En måte er ved å kjøpe flybilletter hos Norwegian. Du får 5% i bonus av prisen på lowfare billetter (uten skatter og avgifter) og 20% bonus på en flexbillett, igjen fratrukket skatter og avgifter. På alt annet du kjøper i butikker og nettbutikker, får du 1% i bonus. Det kan bli en del CashPoints på et år, om en bruker kortet til alle innkjøp.

 

Flexi Visa

Siste kredittkortet i denne omgang, er Flexi Visa. Dette er et kort fra Santander Bank og en får da tilgang til Santander Bank sine fordeler.  Her kan du selv velge hvor du skal ha bonus fra eller hvilken bransje.  Noen av kategoriene er f.eks. flyreiser, elektronikk, klær og sko eller drivstoff. Du får 4% i bonus, uansett hvor du handler. Bonusen kan du bytte hver måned om du har lyst, eller beholde den samme bonusen hele tiden. Den opptjente bonus blir betalt direkte tilbake til kontoen din hos Flexi Visa. Du kan da bruke den på andre kjøp. Med Flexi Visa får du i tillegg en rekke rabatter på spisesteder i Norge og til utvalgte nettbutikker.